Release of REVIVAL postponed to January 2013

Release of REVIVAL is postponed to January 2013. The band will do four comeback shows during this Fall and the first show will be at On The Rocks 29.8.2012. It’ll be a special two part show with acoustic and full blown sections. Check the other dates at www.godsplague.com.

According to Euge Valovirta: “There isn’t any drama behind this. All of us just seemed to be so damn busy at the moment that we decided to postpone the release to January when everyone could be fully committed”.

The band has also signed a booking deal with Kaiku Entertainment. From now on Jani Wilund will take care of gig booking.

Godsplaguen REVIVAL albumin julkaisu siirtyy tammikuulle. Syksyn aikana yhtye tekee muutamia paluukeikkoja ennen tammikuuta ja nykykunnon voi tarkistaa 29.8.2012 On The Rocksissa, Helsingissä. Tsekkaa muut keikat www.godsplague.com.

“Siirtoon ei liity mitään erikoista tai seliteltävää. Kaikilla tuntui vaan olevan niin paljon kiireitä, että päätettiin yhteisymmärryksessä bändin ja levy-yhtiön kanssa siirtää homma tammikuulle. Kaikki on jo valmista tammikuulle ja fiilis korkealla”, kommentoi yhtyeen nokkamies Euge Valovirta.

Bändi on myös solminut keikkamyyntisopimuksen Kaiku Entertainmentin kanssa ja vastaisuudessa yhtyeen keikat myy Jani Wilund.

Share!
  Posted in News
  One comment on “Release of REVIVAL postponed to January 2013
  1. Puudeli-setä says:

   No pääasia että ilmestyy, vaan on sitä odoteltukin.
   Kiitti edellisestä, eli Rocksin keikasta, vaikka vanhan soittovamman uudestaan loukkasinkin.
   Hmph, vanhan läskin ei pitäis innostua hypiskelemään, perkele.

   Yy, kaa, kooo, NELJÄ!